Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@13:24:41 GMT

کرایه درب و داغون‌ها

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۸۸۲۹۲

کرایه درب و داغون‌ها

با افزایش قیمت کرایه سواری، توجه خریداران به خرید خودروهای فرسوده افزایش پیدا کرده است. از طرفی با افزایش قیمت خودرو، تمایل به تعویض خودرو کمتر شده است. و باز از طرف دیگر، با توقف طرح اسقاط، تاکسی‌دارها انگیزه‌ای برای تعویض خودروشان ندارند.این طوری شده که با افزایش کرایه مردم سوار خودروهای فرسوده هم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا باید به تاکسی‌هایی که درب و داغون هستند به اندازه تاکسی‌های نو کرایه داد؟

اگر مشتری ثابت برخی از خطوط تاکسی پایتخت باشید به وضوح خواهید دید که ناوگان تاکسیرانی به هیچ عنوان یک دست و همسان نیست، منظور ما تعداد تاکسی‌ها نیست.
در خیلی از خطوط تاکسیرانی شاهد تاکسی‌های فرسوده‌ای هستیم که برای حمل بار هم مناسب نیست، اما آنها نسبت به جابه‌جایی مردم اقدام می‌کنند و در برابر اعتراض‌های مردمی هم حرف از نبود پول می‌زنند. آنهایی که در خطوط تاکسیرانی با قرض و قوله تاکسی‌های نو خریداری کردند، می‌گویند ما برای اینکه مردم و خودمان در آسایش بیشتری باشیم با انواع وام‌ها سعی کردیم خودروی جدید خریداری کنیم، چرا که حداکثر عمر مفید تاکسی‌ها 10 سال است و بعد از آن خودروهایی که در خطوط هستند باید اسقاط شوند. سؤال این است: چرا قیمت تاکسی فرسوده و مستهلک با تاکسی‌های نو باید برابر باشد؟ هزینه‌هایی که برای حفظ و نگهداری تاکسی‌های جدید صورت می‌گیرد، خیلی سنگین‌تر از هزینه تاکسی‌های فرسوده است. تاکسی‌های فرسوده در خیلی از مواقع هزینه‌ای هم برای خودرو انجام نمی‌دهند و به قول خودشان تنها هزینه‌شان پول بنزین و کلاچ است.
اگر به رانندگان تاکسی‌های فرسوده گلایه کنید که چرا مانند تاکسی‌های جدید و سالم پول می‌گیرید، بی‌معطلی به شما می‌گویند همان‌طور که آنها شما را می‌رسانند ما هم شما را می‌رسانیم، قرار نیست که مدت طولانی در این خودرو باشید، ما زجر آن را می‌کشیم. در تاکسی‌های گذری مردم حق انتخاب دارند و می‌توانند سوار تاکسی‌هایی شوند که مستهلک نیست اما در خطوط ثابت خبری از انتخاب نیست. این روزها با افزایش قیمت خودرو، خیلی از کسانی که می‌خواستند خودروهای خود را تغییر دهند یا حتی در قالب خودرو فرسوده به فروش برسانند، از تصمیمشان منصرف شده‌اند و حاضر نیستند برای خرید خودرو بهایی پرداخت کنند. آنها می‌گویند به دو دلیل نمی‌توان خودروهای فرسوده را تغییر داد، یک، پولمان به خرید خودروهای جدید نمی‌رسد و دو، طرح اسقاط خودروها بلاتکلیف مانده است.
البته در دوره‌هایی هم که قیمت خودرو افزایش زیادی پیدا نکرده بود و طرح اسقاط خودروها وجود داشت خیلی از رانندگان حاضر به تعویض تاکسی فرسوده خود نبودند. با وجود این خیلی از مردم خواهان این هستند که نرخ کرایه تاکسی‌های فرسوده با تاکسی‌های جدید متفاوت باشد تا اجحافی در حق مردم و کسانی که با انواع وام‌ها تاکسی خود را نو کردند، نشود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۸۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی توضیح داد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

او افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خود مالکی قراردادها درحال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

شهردار تهران تصریح کرد: درحال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودروی برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

کد خبر 849097 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها خودروی برقی علیرضا زاکانی شهردارى تهران تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز برای واردات تاکسی‌های برقی از سوی بانک مرکزی
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • نرخ کرایه تاکسی‌های نقده در سال ۱۴۰۳ اعلام شد