Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین- علی ابراهیمی: ناتوانی ستاد تنظیم بازار در کشف و ابلاغ قیمت کارخانه‌ای خودروهای پر تیراژ داخلی و خودداری خودرو سازان از عرضه به نرخ مصوب سال گذشته زمینه کاهش عرضه و افزایش قیمت‌ها را در بازار خودرو فراهم کرده است. به گزارش همشهری، از اول امسال به این سو عرضه خودروهای صفر کیلومتر پر تقاضای داخلی، به دلیل اصرار خودرو سازان، بر محاسبه قیمت‌های جدید، بر مبنای هزینه تمام شده، عملا به حال تعلیق درآمده و این شرکت ها از تحویل خودروهای ثبت نام شده به مشتریان خودداری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود عرضه صفرکیلومترها به افزایش سریع قیمت خودروها در بازار بی مشتری منجر شده؛ اما رضا رحمانی سکاندار وزارت صنعت در کمال تعجب این افزایش قیمت ها را شایعه قلمداد کرده و بازهم وعده افزایش قیمت خودرو حداقلی خواهد بود.

اتوبان یک‌طرفه رشد قیمت

به گزارش همشهری، پس از چند هفته کشمکش بر سر تعیین نرخ کارخانه‌ای خودروها، بین شورای رقابت، سازمان حمایت، کمیته قیمت گذاری خودرو و ستاد تنظیم بازار هنوز نه تنها سرنوشت تعیین نرخ معلوم نشده بلکه در تازه ترین اظهار نظرها رئیس شورای رقابت هرگونه توافق با سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار برای تعیین فرمول قیمت گذاری خودرو را رد و اعلام کرده تعیین هر نوع فرمول قیمت گذاری بدون توافق با شورای رقابت غیر قانونی است.

از ستاد تنظیم بازار نیز خبر می رسد یک بار دیگر به تکرار سناریوی کشف قیمت خودرو در سازمان حمایت و کمیته قیمت گذاری خودرو حکم داده شده است. پیش از این احمد نعمت بخش، دبیر انجمن خودرو سازان در گفت و گو با همشهری از کشف قیمت خودرو بر مبنای هزینه تمام شده در سازمان حمایت و ارایه آن به کمیته خودرو خبر داده بود. پس از آن که در پایان نشست روز دوشنبه ستاد تنظیم بازار دود سفید از اردوی سیاستگذاران صنعت و بازار خودرو به هوا برنخواست؛ چراغ سبزی در برابر اتوبان یک‌طرفه رشد قیمت ها روشن شد تا مصرف‌کنندگان تاوان ناکارآمدی سیاست‌گذاران و مدافعان دخالت دستوری دولت در بازار را بدهند.

سونامی گرانی

مشاهدات خبرنگاران همشهری حاکی است: در ۲۰ روز گذشته قیمت پراید ۱۱۱ به عنوان شاخص بازار خودرو،  با افزایش ۱۰ میلیون تومانی به محدوده ۸۹ تا ۹۰ میلیون تومان رسیده و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ در مرزهای بالاتر از ۱۷۰ میلیون تومان معامله شده است. مشاهدات خبرنگاران همشهری در نمایشگاه های سطح شهر تهران و بررسی آگهی های درج شده در فضای مجازی نشان می‌دهد نرخ خودروهای داخلی با شیبی تندتر از آن‌چه قبلا برخی کارشناسان تخمین می‌زدند در حال افزایش است. چندی پیش فربد زاوه کارشناس صنعت خودرو در گفت و گو با همشهری خداحافظی بازار، با خودروهای کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان را پیش‌بینی کرده بود.  برمبنای آخرین معاملات انجام شده در سطح اتوگالری‌های فعال در تهران، قیمت پراید ۱۳۱ به ۸۰ میلیون تومان و تیبا ۲ به ۱۰۰ میلیون تومان رسیده، ویروس رشد قیمت به بازار محصولات ایران خودرو به ویژه خانواده پژو هم سرایت کرده به طوری که نرخ  پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۹۹ به ۱۴۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

عروسی در کوچه پرایدهای سالخورده

افزایش نجومی قیمت خودروهای صفر کیلومتر، بازار خودروهای کارکرده  را داغ تر کرده؛ خبرنگاران همشهری می گویند؛ در بازار پراید های دست دوم، نرخ پراید صندوق‌دار مدل ۸۷ با کارکرد ۱۶۰تا ۲۴۰ هزار کیلومتر به ۲۹ تا ۳۹ میلیون تومان، پراید ۱۳۲ SE مدل ۹۶ با کارکرد ۷۰ تا ۱۰۵ کیلومتر به ۶۰ تا ۶۳ میلیون، پراید ۱۳۱ SX مدل ۹۶ با ۱۰۰ تا ۲۳۰ هزار کیلومتر به ۵۴ تا ۶۷ میلیون تومان افزایش یافته است. موج گرانی خودرو تنها به پرتیراژها محدود نبوده، بلکه نبض قیمت‌ها در بازار خودروهای مونتاژ داخل و وارداتی نیز تندتر شده در این میان می توان به افزایش ۱۳۰ میلیون تومانی قیمت مزدا ۳ در مدت دو ماه اشاره کرد نرخ این خودرو از ۵۰۰ میلیون تومان در آخرین روزهای اسفند ۹۸  به ۶۳۰ میلیون تومان رسیده است. با این روند به نظر می رسد گرانی نرخ خودرو در حاشیه بازار چندان هم به مذاق خودرو سازان بد نیامده و آنها را برای دعوت به کار دوباره و باز گرداندان پراید به خطوط تولید ترغیب کرده چنان که دیروز حسین کاظمی طرقی، معاون بازاریابی و فروش سایپا اعلام کرد، تولید دو مدل پراید ۱۳۲ و ۱۱۱ متوقف شده؛ اما خط تولید پراید ۱۳۱ برای انجام تعهدات قبلی همچنان فعال است و با افزایش ظرفیت آن و برای کاهش قیمت‌ها می‌توان عرضه پراید را از سر گرفت.

آفت توقف عرضه به جان بازار خودرو

سعید موتمنی رئیس اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودرو در واکنش به موج افزایش قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی به همشهری، گفت: با توقف عرضه خودروهای صفر کیلومتر، نمایشگاه‌ها برای عرضه در بازار سهمیه‌ای در اختیار ندارند. به گفته او این روزها، خودروهای موجود در بازار را کسانی می فروشند که قبلا در بازار خودرو سرمایه گذاری کرده اند. موتمنی افزود: این افراد با تحویل گرفتن خودروها و قیمت سازی در فضای مجازی بنابر شرایط بازار به عرضه اقدام می کنند. این افراد با در نظر گرفتن عواملی مانند نوسان نرخ ارز یا چشم انداز بازار قیمت سازی و خودروهایشان را با قیمت های بالاتر به اندک مشتریان بازار خودرو می‌فروشند.

کد خبر 508963 برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار وزارت صنعت، تجارت و معدن خودرو - ایرانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قیمت تنظیم بازار وزارت صنعت تجارت و معدن خودرو ایرانی ستاد تنظیم بازار سازمان حمایت میلیون تومان افزایش قیمت خودرو سازان بازار خودرو قیمت گذاری قیمت خودرو قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۵۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران،قیمت محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت دستخوش تغییراتی شده و برخی از مدل‌های این کارخانه با افزایش قیمت نسبت به پنجشنبه هفته قبل راهی بازار شده‌اند.

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته که یکی از مدل‌های گرانقیمت ایرانخودرو به‌حساب می‌آید، ۹۶۰ میلیون تومان یعنی پنج میلیون بیشتر از هفته قبل فروخته می‌شود و همین میزان افزایش قیمت را در ارقام پیشنهادی فروشنده‌های دنا پلاس اتوماتیک آپشنال و مدل‌های مختلف تارا مشاهده می‌کنیم.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما نیز که امروز ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت دو میلیونی را تجربه می‌کند و امثال ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و ۲۰۷ با موتور TU ۳ نیز به همین اندازه گران شده‌اند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳،

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳،

۸۱۸ میلیون تومان

۸۲۰ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲،

۶۳۰ میلیون تومان

۶۳۲ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۹۵۵ میلیون تومان

۹۶۰ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲،

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳،

۶۷۳ میلیون تومان
۶۷۵ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۸۰۳ میلیون تومان

۸۰۵ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۹۰ میلیون تومان
۶۹۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲،

۸۱۰ میلیون تومان

۸۱۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳،

۹۷۰ میلیون تومان

۹۷۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲،

۶۵۸ میلیون تومان

۶۶۰ میلیون تومان


قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد

اطلس G جدید‌ترین سواری سایپا در بازار آزاد است که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت به‌طور متوسط ۵۸۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.

قیمت اطلس G در بازار آزاد نسبت به خریدوفروش‌های هفته قبل پنج میلیون ارتقا پیدا کرده و مدلی مثل پراید ۱۵۱ که ۳۴۲ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت چهار میلیونی را تجربه می‌کند.

ساینا S دنده‌ای، کوئیک GX و کوئیک SR دنده‌ای نیز هر کدام با افزایش قیمت دو میلیونی درقیاس با هفته قبل راهی بازار شده‌اند. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز خودرو‌های سایپا

مدل ۱۳ اردیبهشت ۱۶ اردیبهشت
پراید ۱۵۱ تیپ DA مدل ۱۴۰۳،
۳۳۸ میلیون تومان

۳۴۲ میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،
۴۳۸ میلیون تومان

۴۴۰ میلیون تومان

کوئیک GX مدل ۱۴۰۳،

۴۴۸ میلیون تومان
۴۵۰ میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،

۴۴۸ میلیون تومان

۴۵۰ میلیون تومان

اطلس مدل ۱۴۰۳،

۵۸۰ میلیون تومان

۵۸۵ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲
یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳
یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،

۷۶۵ میلیون تومان

۷۶۵ میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل ۱۴۰۳،

۸۶۰ میلیون تومان

۸۶۰ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • عرضه خودروهای برقی آغاز شد
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • مینی بوس ترمز برید و به حسینیه برخورد کرد!
  • نقص فنی در ترمز مینی بوس در هوره حادثه آفرید
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • قیمت جدید ساندرو کارکرده / با ۸۲۰ میلیون خودرو خارجی بخرید