Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@15:47:15 GMT

جای پارک به قیمت دلخواه!

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۰۶۰۷۱

جای پارک به قیمت دلخواه!

معضل پارکینگ و قیمت‌های دریافتی از خودروها درکنار وجود بافت‌های فرسوده شهری و خودروهای فرسوده و آلودگی هوا همچنان پابرجاست و بر دامنه مشکلات آن نیز هر روز افزوده می‌شود.

به گزارش مشرق، معضل پارکینگ و قیمت‌های دریافتی از خودروها درکنار وجود بافت‌های فرسوده شهری و خودروهای فرسوده و آلودگی هوا همچنان پابرجاست و بر دامنه مشکلات آن نیز هر روز افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر برای درمان یا گرفتن خدمات درمانی یا استفاده از سایر خدمات به مراکز مهم شهری همچون بیمارستان‌ها و پاساژها سری بزنید، نبود جای پارک از یک سو و نابسامانی قیمت‌های پارکینگ و جای پارک حاشیه‌ای ازسوی دیگر ذهن شما را آشفته خواهد کرد.

نبود قیمت معین و بعضاً دلبخواه از سوی افراد یا مراکزی که پارکینگ را در اختیار دارند سبب شده‌است تا زمانی که مراجعه‌کننده می‌خواهد از این مراکز استفاده کند با قیمت‌های مختلف و نبود جای پارک مناسب، خرابی دستگاه‌های پوز یا ندادن رسید مشتری و برخورد نامناسب برخی افراد مسئول روبه‌رو شوید.

مراکز درمانی و خدماتی و حتی تفریحی برای جبران بخشی از هزینه‌های خود به هر شکل ممکن مبلغ دلبخواهی را از مشتریان دریافت می‌کنند. مسیرهای عبوری اطراف بیمارستان میلاد وبرج میلاد با نصب حصار و نرده به جای پارک و پارکینگ تبدیل شده‌است. اخیراً مسیر اورژانس این بیمارستان هم با گذاشتن کیوسک اقدام به گرفتن حق پارک از خودروهای دارای بیمار اورژانسی می‌کند.

البته ساماندهی خودروهای مراجعه کننده به این بخش‌ها اقدام پسندیده‌ای است، اما گرفتن پول پارک به هر بهانه‌ای و مبالغ دلبخواه در قبال خدمات ناچیز، مراجعان را که با هزاران مشکل خود را به این مراکز درمانی رسانده‌اند، مواجه می‌کند.

به عنوان نمونه، برای ورود به محوطه جلوی در بیمارستان میلاد و سوار و پیاده کردن بیمار یا مسافر پولی دریافت نمی‌شود، اما برای محل پارک روبه‌رو در اصلی بیمارستان میلاد هزینه ۳ هزار تومانی دریافت می‌شود و برای توقف ساعات اضافی نیز بعضاً مبالغ مختلفی از مشتری بدون دادن رسید دریافت می‌شود. گویا پیمانکاران این بخش به هر شکل ممکن موظف به درآمدزایی هستند! در واقع این پیمانکاران خیابان اطراف محوطه بیمارستان را به تصرف خود درآورده‌اند و بدون دادن خدمات مناسب هزینه‌های متفاوتی را دریافت می‌کنند.

بعضاً مشاهده می‌شود که بیمارانی از شهرستان به این مرکز درمانی مراجعه می‌کنند و چند روز برای درمان ساکن خودروهای خود هستند که این افراد با معضلات و مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شوند.

پارکینگ یا به اصطلاح جای پارک خودرو هم که در ضلع جنوبی بیمارستان میلاد جنب بزرگراه شرق به غرب حکیم قرار دارد، نه‌تن‌ها از دادن رسید طفره می‌رود، بلکه برای روزهای پنج‌شنبه و تعطیل قیمت را دو برابر کرده و برای یک ساعت توقف حدود ۸ تا ۱۰ هزار تومان می‌گیرد. وقتی هم به افزایش قیمت اعتراض می‌کنید هم می‌گویند به ما گفته‌اند این قیمت را بگیرید! لازم به ذکر است حتی تابلوی راهنمای مراجعان هم بدون برچسب قیمت یا مخدوش شده‌است.

به هر رو پارکینگ و جای پارک در کلانشهر تهران به معضل لاینحل تبدیل شده و به رغم رصد مشکلات و ارائه طرح‌ها و مصوبات مختلف از سوی شورای شهر هم چنان سبب ناراحتی شهروندان را فراهم کرده‌است. این انتظار می‌رود مدیریت جدید شهری و پلیس راهنمایی رانندگی و سایر متولیان به این موضوع ورود کرده و به شکل مناسب اقدام به ساماندهی پارکینگ و جای پارک خودرو کنند تا شهروندان بیش از این سرگردان نشوند.‌ای کاش اعضای شورای شهر، شهرداری و متولیان این حوزه به صورت نامحسوس سری به این مراکز بزنند تا از نزدیک با معضلات این مکان‌ها آشنا شوند.

منبع: روزنامه جوان

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان شهرداری مشرق کلانشهر تهران معضل پارکینگ پارک خودرو بیمارستان میلاد جای پارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند

تین نیوز

رئیس پلیس راهور فراجا به تشریح حالت هایی پرداخت که در آن ها حمل خودروهای توقیفی با استفاده از جرثقیل الزامی است و در آن شرایط، رانندگان متخلف نمی توانند خودشان خودروهای خود را به پارکینگ انتقال دهند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور  درباره این که با توجه به اظهارات اخیر فرمانده فراجا مبنی بر این که در صورت توقیف یک خودرو، پلیس اصراری به انتقال آن به پارکینگ با جرثقیل ندارد، بنابراین در چنین شرایطی، جرثقیل های زیر نظر تعاونی های تحت قرارداد با پلیس راهور، در چه وضعیتی باید خودروهای توقیفی را انتقال دهند و در چه شرایطی خود رانندگان می توانند این کار را انجام دهند، توضیح داد: عموم شهروندان باید توجه داشته باشند که وقتی یک خودرو به هر دلیلی توقیف می شود، اگر خود راننده خودروی توقیفی بتواند، وسیله نقلیه خود را به پارکینگ انتقال دهد، نیازی به حمل با جرثقیل وجود ندارد و کسی هم نمی تواند راننده را مجبور کند که خودرویش را با جرثقیل ببرد.

وی افزود: جرثقیل تنها در چهار حالت می تواند خودروی توقیفی را به پارکینگ انتقال دهد و در سایر حالت ها رانندگان خودروهای توقیفی در صورت تمایل می توانند خودشان با همراهی یک مامور پلیس راهور، خودرو را به پارکینگ ببرند؛ حالت اول وقتی است که راننده در محل حضور نداشته باشد، حالت دوم شرایطی است که راننده در محل حضور دارد، اما از رفتن به پارکینگ استنکاف می کند، حالت سوم وقتی است که راننده در محل حضور دارد، اما شرایط مساعدی برای انجام رانندگی ندارد و حالت چهارم نیز زمانی است که خودرو به هر دلیلی قادر به حرکت نیست و حتما باید با جرثقیل حمل شود. به جز این چهار حالت، نیازی به انتقال خودروی توقیفی به پارکینگ با استفاده از جرثقیل وجود ندارد.

حسینی ادامه داد: هیچ جرثقیلی نمی تواند خودسرانه یک خودرو را به پارکینگ انتقال دهد و زمانی که یک خودرو به هر دلیلی توقیف می شود، حتما یک مامور پلیس راهور در صحنه حضور دارد. ماموران پلیس نیز نسبت به قوانین آگاه هستند و اجازه نمی دهند که هیچ راننده جرثقیلی، با اصرار رانندگان را مجبور کنند که خودروهای توقیفی حتما با جرثقیل به پارکینگ بُرده شوند، اما احیانا اگر در یک مورد خاص، در شرایطی که قانون به راننده متخلف اجازه داده بود که خودش خودرو را به پارکینگ ببرد، اما راننده جرثقیل اصرار به انجام این کار داشت و مامور پلیس حاضر در صحنه نیز قانون را رعایت نکرد، شهروندان حتما می توانند موضوع را از طریق سامانه ۱۹۷ به مرکز نظارت همگانی فراجا اطلاع دهند.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین تاکید کرد: تعرفه حمل خودرو با جرثقیل براساس مکان و زمان فعالیت جرثقیل، نوع خودروی حمل شده و مسافت طی شده تا پارکینگ مشخص است و هیچ راننده جرثقیلی حق ندارد، بیش از تعرفه های مصوب، مبلغی را از رانندگان خودروهای توقیفی دریافت کند. البته اگر هر کدام از شهروندان نسبت به دریافت وجه اضافه توسط رانندگان جرثقیل ها اعتراض داشتند، بازهم می توانند موضوع را از مسیر سامانه ۱۹۷ به مرکز نظارت همگانی پلیس که زیر نظر بازرسی فراجا فعالیت می کند، اطلاع دهند و مطمئن باشند که پلیس به تمام گزارشات و شکایات مردمی که از طریق این سامانه مخابره می شود، رسیدگی خواهد کرد.

وی در پایان تصریح کرد: اگرچه همواره شهروندان گزارش ها و گلایه هایی را نسبت به تخلفات رخ داده در حمل خودروهای توقیفی به پارکینگ با استفاده از جرثقیل به سامانه ۱۹۷ اعلام می کنند، اما این مساله جزو شکایت های اصلی مردم درباره حوزه های عملکردی و نظارتی پلیس راهور نیست و بیشتر شکایت های شهروندان به مرکز نظارت همگانی فراجا، درباره تخلفات آموزشگاه های رانندگی، اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و مسائل مربوط به جرایم رانندگی است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • تصمیم زاکانی برای ساخت فرهنگسرا به قیمت نابودی درختان
  • طارمی به جایگاه دلخواه برگشت
  • طرح ترخیص وسایل نقلیه توقیفی از پارکینگ در کیش اجرا شد
  • ترخیص دویست و هشتاد وسیله نقلیه توقیفی از پارکینگ
  • ورودی کاشان از آزادراه امیرکبیر بازگشایی شد
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ موتورسیکلت درمحدوده بازار اصفهان
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند